Agoura Hacktoberfest

Hacktoberfest Online Meetup

Saturday October 10, 2020
11:50am to 3:30pm PDT
Event is hosted online

Event Description

Hacktoberfest is a place for people to create projects that they enjoy and talk to other like-minded people. Come join us on October 10th from 11:50am-3:30pm to build some cool projects! This will be a fun event to collaborate with others, and we will even show you how to contribute to an open source project! We'll start off with a Github workshop and transition into how you can contribute during Hacktoberfest to earn rewards such as a t-shirt! We hope to see you there! It will be a lot of fun! :)

Event code of conduct

Hacktoberfest meetups are welcoming, open, and inclusive. Please read our Events Code of Conduct before attending. Happy hacking!

Who can attend?

Locations have different requirements for who can attend. This location is open to the following:

Schedule

-Welcome and Introduction: 10 minutes (11:50AM-12PM)
-Quick Github Workshop: 30 minutes (12:00PM-12:30PM)
-Introduction to open source projects and start contributing: 1 hour (12:30PM-1:30PM)
-Lunch Break & Among Us Game: 30 minutes (1:30PM-2:00PM)
-Resume work on your project: 1 hour (2:00PM-3:00PM)
-Show off projects and wrap up: 30 minutes (3:00PM-3:30PM)

Links & Resources

Mattermost

Chat platform where all the activities and fun happens.

Open link →

Hosted by

Jake Gerber and Harrison Katz

We are the computer science club at Agoura High School. We are also apart of Hack Club and have organized previous MLH events.